Download lagu Happy Asmara - Tak Lilo Mp3

Happy Asmara - Tak Lilo

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 8,187

Duration: 04:49

MP3 size: 4.35 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Udan grimis sing nelesi  ono pelataran
Adem angin soyo nambahi kelingan
Kudu nangis yen tak iling wektu sesandingan
Mergo kabeh saiki mung dadi kenangan

Sing tak karepne bareng selawase
Nanging piye maneh tresnomu karo liyane

Wis tak coba ben ra kelingan
Mergo loro rasane kelangan
Arep reti yen tak tresno
Ning akhire digowo wong liyo

Wis tak coba ben ra kelingan
Mergo loro rasane kelangan
Yo wis ngilang kudu tak bilang
Snadyan perih nang njero dodo

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Tak Lilo (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Tak Lilo (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Tak Lilo (Official Music Video). Lirik Lagu Happy Asmara - Tak Lilo (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home