Download lagu Happy Asmara - Tak Tunggu Mulihmu Mp3

Happy Asmara - Tak Tunggu Mulihmu

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 9,437

Duration: 04:43

MP3 size: 4.38 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Tak tunggu balimu
Tak tunggu mulihmu
Dino-dino ku kroso sepi
Tanpo tresnomu..

Iseh tak simpen fotomu ndek wingi..
Tak nggo tombo ati iki sing sepi..
Suwene neng kene
Aku mendem kangen ati
Isoku mung nunggu
Anggonmu bali..

Tak kuat-kuatne aku ngenteni
Masio mulihmu sok kapan ra ngerti
Tak jaluk ning kono
Kowe ojo ingkar janji
Nggawe loro atiku iki..

Tak tunggu balimu
Tak tunggu mulihmu
Rasane wis ra kuat
Aku ngempet kangenku..

Tak tunggu balimu
Tak tunggu mulihmu
Dino-dino ku kroso sepi
Tanpo tresnomu..

Iseh tak simpen fotomu ndek wingi
Tak nggo tombo ati iki sing sepi
Suwene ning kene
Isoku mung nunggu anggonmu bali..

Tak kuat-kuatne aku ngenteni
Masio mulihmu sok kapan ra ngerti
Tak jaluk ning kono
Kowe ojo ingkar janji
Nggawe loro atiku iki..

Reff :
Tak tunggu balimu
Tak tunggu mulihmu
Rasane wis ra kuat
Aku ngempet kangenku..

Tak tunggu balimu
Tak tunggu mulihmu
Dino-dino ku kroso sepi
Tanpo tresnomu..

Tak tunggu balimu
Tak tunggu mulihmu
Rasane wis ra kuat
Aku ngempet kangenku..

Tak tunggu balimu
Tak tunggu mulihmu
Dino-dino ku kroso sepi
Tanpo tresnomu..

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Tak Tunggu Mulihmu (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Tak Tunggu Mulihmu (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Tak Tunggu Mulihmu (Official Music Video). Lirik Lagu Happy Asmara - Tak Tunggu Mulihmu (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

happy asmara, pop, dangdut, pt.media musik proaktif, tak tunggu mulihmu, video klip, official music video, video terbaru, happy, asmara, happy asmara 2020, trending, lagu viral,

Home