Download lagu Happy Asmara - Tape Ketan (Remix) Mp3

Happy Asmara - Tape Ketan (Remix)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 23,271

Duration: 04:24

MP3 size: 3.47 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Ra usah di eleng eleng
Seng mbiyen wes ben seng mbiyen
Ra usah kowe ngengkel
Koyo wes ra ono uwong liyo maning

Santai wae ojo di gawe kenceng
Opo maneh nganti sepaneng
Urip sepisan ojo di gawe gendeng

Tape ketan enak rasane
Yen di pangan keroso anget
Eleng mantan nggreges awake
Neng sirah nggarakne mumet

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Tape Ketan (Remix) [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Tape Ketan (Remix) [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Tape Ketan (Remix) [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home