Download lagu Happy Asmara - Tau Neng Ati Mp3

Happy Asmara - Tau Neng Ati

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 8,171

Duration: 03:48

MP3 size: 3.27 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Yen eleng kowe aku kudu nangis
Mergo tau duwe kenangan manis
Yen eleng sliramu netes iluhku
Mergo kowe tau ono neng atiku

Piye kabarmu nang endi paranmu
Tak jalok neng atimu iseh eleng aku
Mbiyen pisah amergo restu wong tuwo
Nangen jujur atiku rong iso nglalekno

Kowe tau neng atiku tau neng urepku
Tau duweni atiku
Kowe iseh ono neng atiku
Snajan sak iki ra no neng sandingku

Tak pendem jeru ono neng atiku

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Tau Neng Ati (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Tau Neng Ati (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Tau Neng Ati (Official Music Video). Lirik Lagu Happy Asmara - Tau Neng Ati (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home