Download lagu Happy Asmara - Tenanono Perasaan Iki (Titipane Gusti) Mp3

Happy Asmara - Tenanono Perasaan Iki (Titipane Gusti)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 9,513

Duration: 05:02

MP3 size: 4.89 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Tenanono perasaan iki 
Kanggo kowe sing lagi tak tresnani 
Mbok tulung ojo ngecewakne ati ku
Sing kadung pengen mbahagiakne uripmu 
Iklasno atimu 
Pasrahne ning aku 
Ra bakal tak larani tekane matiku 
Ojo sok mikir aku bakal nglarani 
Mergo ku yakin we titipane gusti 
Sing tak kangeni

Reff : 
Mestine atimu, ora mbaleni pengalaman ku loro 
Pengenku kowe iso nambani 
Ngewangi lali rupane 

Tekane atimu 
Tak nggo nguripi perasaan'an sing tau ilang 
Jangan berpikir kamu pelampiasan yang akan ku buang

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Tenanono Perasaan Iki | Titipane Gusti (Official Music Video ANEKA SAFARI) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Tenanono Perasaan Iki | Titipane Gusti (Official Music Video ANEKA SAFARI) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Tenanono Perasaan Iki | Titipane Gusti (Official Music Video ANEKA SAFARI). Lirik Lagu Happy Asmara - Tenanono Perasaan Iki | Titipane Gusti (Official Music Video ANEKA SAFARI) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home