Download lagu Happy Asmara - Terlanjur Sayang Mp3

Happy Asmara - Terlanjur Sayang

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 17,540

Duration: 04:20

MP3 size: 3.98 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Terlanjur tak sayang
Ternyata milik orang
Wes saling mencintai
Tapi ra iso tak nduweni

Terlanjur tak sayang
Ternyata milik orang
Wes saling mencintai
Tapi ra iso tak nduweni

Yo wes opo jare
Manut karo critane
Mung iso ndelik
Nglakoni tresno
Dan slalu mbatin I love you

Kadang aku wedi kadang saya wani
Nglakoni tresno meneng menengan iki
Kadang aku wedi kadang saya wani
Nglakoni tresno meneng menengan iki
Arep tak tinggal aku ora tego
Pingin tak tinggal tapi ra mentolo

Iki piye ceritane
Kadung wes podo senenge
Iki piye ceritane
Yo wes tak lakoni wae

Yo wes opo jare
Manut karo critane
Mung iso ndelik
Nglakoni tresno
Dan slalu mbatin I love you

Kadang aku wedi kadang saya wani
Nglakoni tresno meneng menengan iki
Kadang aku wedi kadang saya wani
Nglakoni tresno meneng menengan iki
Arep tak tinggal aku ora tego
Pingin tak tinggal tapi ra mentolo

Kadang aku wedi kadang saya wani
Nglakoni tresno meneng menengan iki
Kadang aku wedi kadang saya wani
Nglakoni tresno meneng menengan iki
Arep tak tinggal aku ora tego
Pingin tak tinggal tapi ra mentolo

Iki piye ceritane
Kadung wes podo senenge
Iki piye ceritane
Yo wes tak lakoni wae

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Terlanjur Sayang (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Terlanjur Sayang (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Terlanjur Sayang (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

sakuranada, musik video, dangdut koplo, happy asmara,

Home