Download lagu Happy Asmara - Tetep Ning Ati Mp3

Happy Asmara - Tetep Ning Ati

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 11,342

Duration: 05:45

MP3 size: 4.53 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Banyu tibo seko langit
Dadi seksi setyoku mung kanggo kowe
Sing neng atiku ra bakal iso ilang
Senadyan kowe ngelarani aku

Saktenane atiku loro
Nanging gede tresno iki luwih seko cidro
Janjimu neng aku wes tak rasake wae
Kuwi kabeh mergo kowe

Aku isih tresno kowe nganti tekan esuk kapan
Sliramu tetep neng atiku
Senadyan kowe ora iso dadi sing tak karepke
Nganti mati kowe tetep neng ati

Aku tansah kelingan janjimu neng aku
Ra bakal lungo ninggal crito loro
Tapi nyatane kowe ora iso jogo roso iki
Nganti pungkasane uripku

Saktenane atiku loro
Nanging gede tresno iki luwih seko cidro
Janjimu neng aku wes tak rasake wae
Kuwi kabeh mergo kowe

Aku isih tresno kowe nganti tekan esuk kapan
Sliramu tetep neng atiku
Senadyan kowe ora iso dadi sing tak karepke
Nganti mati kowe tetep neng ati

Aku isih tresno kowe nganti tekan esuk kapan
Sliramu tetep neng atiku
Senadyan kowe ora iso dadi sing tak karepke
Nganti mati kowe tetep neng ati
Nganti mati kowe tetep neng ati
Nganti mati kowe tetep neng ati

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Tetep Ning Ati (Official Music Video ANEKA SAFARI) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Tetep Ning Ati (Official Music Video ANEKA SAFARI) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Tetep Ning Ati (Official Music Video ANEKA SAFARI).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home