Download lagu Happy Asmara - Titipane Gusti Mp3

Happy Asmara - Titipane Gusti

Listen: 11,472

Duration: 04:47

MP3 size: 4.30 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰



Lirik:

Tenanono perasaan iki
Kanggo kowe sing lagi tak tresnani
Mbok tulung ojo ngecewakne ati ku
Sing kadung pengen mbahagiakne uripmu

Iklasno atimu
Pasrahne ning aku
Ra bakal tak larani tekane matiku
Ojo sok mikir aku bakal nglarani
Mergo ku yakin we TITIPANE GUSTI

Reff :
Mestine atimu, ora mbaleni pengalaman ku loro
Pengenku kowe iso nambani
Ngewangi lali rupane

Tekane atimu
Tak nggo nguripi perasaan'an sing tau ilang
Jangan berpikir kamu pelampiasan yang akan ku buang

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Titipane Gusti [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Titipane Gusti [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Titipane Gusti [OFFICIAL]. Lirik Lagu Happy Asmara - Titipane Gusti [OFFICIAL] Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

milady record, record lable, indonesia, lagu dangdut, konser musik, duta nirwana, milady record, happy asmara, titipane gusti,

Home