Download lagu Happy Asmara - Tulungen Atiku Mp3

Happy Asmara - Tulungen Atiku

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 7,713

Duration: 03:29

MP3 size: 3.17 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

**
Wes seprene suwene
Aku bareng kowe
Mlaku ra ono lalangane
Nanging bedo kahanane
Opo mergo apike nasibmu
Wong tuwamu dadi ra setuju

Mbok yo tulungen atiku
Buktekno nang wong tuwamu
Yen pancene kowe tresno aku
Opo tego kowe
Mlaku wes tekan semene
Medhotake janjimu
Percoyoku tresnomu mung aku

Back to **

Mbok yo tulungen atiku
Buktekno nang wong tuwamu
Yen pancene kowe tresno aku
Opo tego kowe
Mlaku wes tekan semene
Medhotake janjimu
Percoyoku tresnomu mung aku

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Tulungen Atiku (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Tulungen Atiku (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Tulungen Atiku (Official Music Video). Lirik Lagu Happy Asmara - Tulungen Atiku (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home