Download lagu Happy Asmara - Turumu Miring (Remix Version) Mp3

Happy Asmara - Turumu Miring (Remix Version)

Listen: 128

Duration: 05:04

MP3 size: 4.68 MB

Lirik:

Ojo kemlelet uripmu
Ojo sok gengsi gayamu
Urip sek nebeng wong tuwo
Mbok bangga banggane
Mbok pamer pamerne

Jare kepengene sukses
Jare kepengen dadi bos
Tapi usahane males
Raono prakteke
Ko ngendi dalane

Whoy... endang tangio turumu mireng
Sukses kuwi kudu karo dilakoni
Penuh perjuangan juga pengorbanan

Whoy... endang tangio mimpimu kadohan
Ojo seneng mengkhayal
Kepengen dadi hebat neng ra gelem semangat
Malah seneng curhat sambat

Turumu mireng turumu mireng turumu mireng
Turumu mireng turumu mireng turumu mireng
Turumu mireng....

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Turumu Miring (Remix Version) [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Turumu Miring (Remix Version) [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Turumu Miring (Remix Version) [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home