Download lagu Happy Asmara - Welas Hang Ring Kene (Remix) Mp3

Happy Asmara - Welas Hang Ring Kene (Remix)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 8,477

Duration: 05:05

MP3 size: 3.20 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Bengen mulo ono roso welas nong njero ati
Tapi saiki wis nono cerito wis ilang
Wis kadung riko ajurno angen sun kebendung
Luntur welas isun iki mergo riko

Myakne wis myakne isun hang nyingkreh
Ojo takon takon yoro welas hang ring kene
Tatu iki sun pendem ring ati
Nak sun tinggal baen yoro welas hang ring kene

Bengen mulo ono roso welas nong njero ati
Tapi saiki wis nono cerito wis ilang
Wis kadung riko ajurno angen sun kebendung
Luntur welas isun iki mergo riko

Myakne wis myakne isun hang nyingkreh
Ojo takon takon yoro welas hang ring kene
Tatu iki sun pendem ring ati
Nak sun tinggal baen yoro welas hang ring kene

Bengen mulo ono roso welas nong njero ati
Tapi saiki wis nono cerito wis ilang
Wis kadung riko ajurno angen sun kebendung
Luntur welas isun iki mergo riko

Myakne wis myakne isun hang nyingkreh
Ojo takon takon yoro welas hang ring kene
Tatu iki sun pendem ring ati
Nak sun tinggal baen yoro welas hang ring kene

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Welas Hang Ring Kene (Remix) [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Welas Hang Ring Kene (Remix) [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Welas Hang Ring Kene (Remix) [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home