Download lagu Happy Asmara - Wes Konangan Mp3

Happy Asmara - Wes Konangan

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 4,529

Duration: 05:09

MP3 size: 4.97 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Aku tatu
Dudu mergo mung nggawe crito
Nanging aku tatu mbok gawe loro
Ning mripatku dewe ngerti sak nyatane
Kowe gandengan karo wong liyo

Mending lungo timbang soyo atiku loro
Bola bali konangan nanging soyo ndodro 
Nangis batinku kowe nglarani aku
Opo pancen seneng yen mung nggawe loroku

Nadyan kowe wes konangan
Nanging tansah iseh alesan
Mending aku sing ngalah
Mergo soyo ajur lan bubrah

Nadyan kowe wes konangan
Ora gelem ngaku salah
Timbang ati soyo loro
Mending coro alus tak lungo

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Wes Konangan (Official Music Video ANEKA SAFARI) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Wes Konangan (Official Music Video ANEKA SAFARI) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Wes Konangan (Official Music Video ANEKA SAFARI). Lirik Lagu Happy Asmara - Wes Konangan (Official Music Video ANEKA SAFARI) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home