Download lagu Happy Asmara - Wes Ora Edan Mp3

Happy Asmara - Wes Ora Edan

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 8,697

Duration: 04:49

MP3 size: 4.31 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Aku wes mari, wes ora edan
Aku wes sehat, wes ora edan
Aku wes waras, wes ora edan
Aku wes waleh, wes waleh edan

Wes mari edane, pengen nyambut gawe
Kanggo sakbendinane, ben ora ngguling kendhile
Ora pengen tenar, ora pengen sangar
Ora pengen liar, sing penting rejekine lancar

Aman edanku biyen senenganku ombenan
Ono whisky, ono brandy, ono tuak, ono arak
Banyu ciu tak ombe, banyu goblok tak ombe
Banyu setan tak ombe, banyu sumur yo tak ombe

Jaman kematku biyen, senenganku panganan
Ono yanto, ono yono
Ono joko, ono dudo
Bagus elek tak pangan, lemu kuru tak pangan
Stw yo tak pangan, uwong edan yo tak pangan

Wes mari edane, pengen nyambut gawe
Kanggo sakbendinane, ben ora ngguling kendhile
Ora pengen tenar, ora pengen sangar
Ora pengen liar, sing penting rejekine lancar

Jaman edanku biyen senenganku dolanan
Ono dadu, ono remi, ono kiu, ono ceki
Jabang bayi dolanan, wayangan yo dolanan
Ududku gur pol-polan, namung ngeblong setan jaran

Jaman k-matku biyen senenganku panganan
Ono sabu, ono ganja, ono cubung yo narkoba
Pil koplo yo tak untal, pil kirik yo tak untal
Pil triplek yo tak untal, nganti pil kb tak untal

Aku wes mari, wes ora edan
Aku wes sehat, wes ora edan
Aku wes waras, wes ora edan
Aku wes waleh, wes waleh edan

Wes mari edane, pengen nyambut gawe
Kanggo sakbendinane, ben ora ngguling kendhile
Ora pengen tenar, ora pengen sangar
Ora pengen liar, sing penting rejekine lancar

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Wes Ora Edan (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Wes Ora Edan (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Wes Ora Edan (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home