Download lagu Happy Asmara - Wirang Mp3

Happy Asmara - Wirang

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 6,714

Duration: 03:46

MP3 size: 3.19 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Perih ning njeroning dodo
Mergo wes ono wong liyo
Mbok duweni tresno anyar
Lan mbok jalin asmoro

Tenane aku ra ngiro
Mergo lagi ngeti crito
Yen kowe nandur tresno
Wes suwe marang wong liyo

Wes cukup anggonku yen kowe tak tresno
Nanging tego kau campakkan aku
Mbok sanding wong liyo

Wes cukup sakmene
Tak lilo lungomu
Tiwas amung nambai wirang tresnaku

Perih ning njeroning dodo
Mergo wes ono wong liyo
Mbok duweni tresno anyar
Lan mbok jalin asmoro

Tenane aku ra ngiro
Mergo lagi ngerti crito
Yen kowe nandur tresno
Ws suwe marang wong liyo

Wes cukup anggonku yen kowe tak tresno
Nanging tego kau campakan aku
Mbok sanding wong liyo

Wes cukup semene
Tak lilo lungomu
Tiwas amung nambai wirang tresnaku

Wes cukup anggonku yen kowe tak tresno
Nanging tego kau campakan aku
Mbok sanding wong liyo

Wes cukup semene
Tak lilo lungomu
Tiwas amung nambai wirang tresnaku

Wes cukup anggonku yen kowe tak tresno
Nanging tego kau campakan aku
Mbok sanding wong liyo

Wes cukup semene
Tak lilo lungomu
Tiwas amung nambai wirang tresnaku
Tiwas amung nambai wirang tresnaku

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Wirang (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Wirang (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Wirang (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

happy, asmara, pashati, wirang, rhusinalbana, maska, pashativideo, happyasmara, happyrismanda, rismanda, dalanliyane, akutenang, taklaleknekowe, takikhlasne, happy asmara,

Home