Download lagu Happy Asmara - Wong Nomer 2 Mp3

Happy Asmara - Wong Nomer 2

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 9,420

Duration: 04:01

MP3 size: 3.81 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Bingung aku kudu piye
Kok koyo ngene dalan uripku iki
Dadi wong nomer loro
Ning njero atimu

Mung mangan ati
Sing tak rasakne

Duh gusti bayangan nopo
Kok jodone wong sing tak jogo
Yen pancen wis takdire
Aku nyuwun jembar ati
Duh gusti aku njaluk ganti

Yen pancen dadi dalane gusti
Mbesok aku bakal kelangan awakmu

Tak titipne sak genggeme
Cerito kenangan iki
Awake dewe ra iso podo nduweni

Kahanan opo sing kudu tak tompo
Kok koyo ngene dalan uripku iki
Dadi wong nomer loro

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Wong Nomer 2 [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Wong Nomer 2 [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Wong Nomer 2 [OFFICIAL]. Lirik Lagu Happy Asmara - Wong Nomer 2 [OFFICIAL] Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

milady record, record lable, indonesia, lagu dangdut, konser musik, duta nirwana, milady record, happy asmara,

Home