Download lagu Happy Asmara - Yo Wes Modaro Mp3

Happy Asmara - Yo Wes Modaro

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 42,225

Duration: 06:26

MP3 size: 3.12 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Rino ing wayah wengi
Aku eling kowe sek mbiyen ngancani
Susah seneng dilakoni bebarengan
Tanpo terpikirkan akhire bubaran

Atiku loro njobo nerone ambyar
Nyawang sliramu andang nduwe gandengan
Iki ati udu bahan nggo dolanan
Aku trimo ngalah mugo kowe bungah

Mbokyo tulung sadaro, ojo sak penake dewe
Kiro kiro ra tresno ora ko ngene carane
Waton ninggal lungo, gandeng karo wong liyo
Yowes ora popo, karma iseh ono, yowes modaro

Opo kowe ora ngrumangsani
Aku merjuangke esuk awan wengi
Golek rejeki tak nggo ndandani
Basan kowe dadi lali sek ngancani

Sepurane kangmas, aku ninggal lungo
Aku sadar aku wes ngelarani
Aku yo pengen bahagia
Jujur kesel mlarat urip rekoso

Mbokyo tulung sadaro (sadar kepiye), ojo sak penake dewe
Kiro kiro ra tresno ora ko ngene carane
Waton ninggal lungo (ninggal lungo), gandeng karo wong liyo
Yowes ora popo, karma iseh ono (sepurane aku kangmas), yowes modaro

Sadaro (aku pengen ayem), ojo sak penake dewe
Kiro kiro (kowe) ra tresno (kudu ngerti) ora ko ngene carane
Waton ninggal lungo (dudu maksudku ngelarani), gandeng karo wong liyo
Yowes ora popo (nanging aku), karma iseh ono (pengen luwih mulyo), yowes modaro (kanggo aku

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Yo Wes Modaro [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Yo Wes Modaro [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Yo Wes Modaro [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

milady record, record lable, indonesia, lagu dangdut, konser musik, duta nirwana, happy asmara, yo wes modaro, happy asmara,

Home