Download lagu Hendra Kumbara - Dino Liyane Mp3

Hendra Kumbara - Dino Liyane

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 39,490

Duration: 05:04

MP3 size: 4.72 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Nyuwun sewu bapak kalih ibu
Dinten niki mboten sios mantu
Pancen kahanane angel
Wes ora biso di eyel
Timbang Coronane nyebar
Ndonyane sansoyo ambyar

Nyuwun sewu konco lan sedulur
Resepsiku kepekso tak undur
Senajan wes DP dekor
Ketering lan kabeh vendor
Akhire kudu tak cancel
Ketimbang aku di cekel

Gusti kulo salah nopo
Rabine kok dibatalno
Wes kadung nyebar undangan
Malah corona menyerang

Gusti kulo sampun ikhlas
Keterak Covid - 19
Yen pancen ngene dalane
Tak golek Dino Liyane

Mugio angsal hidayah
Rabiku rak kudu mewah
Seng penting Sakinah Mawadah Warohmah

Download Lagu Gratis Hendra Kumbara - Dino Liyane (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Hendra Kumbara - Dino Liyane (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Hendra Kumbara - Dino Liyane (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

corona, covid - 19, virus corona, lagu corona, hendra kumbara, dino liyane, dalan liyane, coronavirus, april mop, hendra kumbara,

Home