Download lagu Ilux ID - Balungan Kere (Koplo Version) Mp3

Ilux ID - Balungan Kere (Koplo Version)

Listen: 12,570

Duration: 05:47

MP3 size: 3.64 MB

Lirik:

Biyen aku tau kelangan
Nganti saiki isih kelingan
Kowe seng tak anti anti
Bebrayan tekaning pati
Jebul e mblenjani janji

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo isuk sore
Nanging kowe sambat wae
Jaremu balungan kere

Opo pancen wes nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jaremu arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnoku mbok sepelekke

Kudune kowe ngerteni
Kabeh mung titipane gusti
Senajan atiku wes bubrah
Kandeli nggone ibadah
Gusti seng paringi berkah

Senajan balungan kere
Ora kendo nyambut gawe
Senajan dalan ra alus
Seng penting wani terus

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo esuk sore
Nanging kowe sambat wae
Jaremu balungan kere

Opo pancen wis nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jaremu arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnoku mbok sepelekke

Kudune kowe ngerteni
Kabeh mung titipane gusti
Senajan atiku wes bubrah
Kandeli nggone ibadah
Gusti seng paringi berkah

Senajan atiku wes bubrah
Kandeli nggone ibadah
Gusti seng paringi berkah

Download Lagu Gratis ILUX ID - BALUNGAN KERE (Koplo Version) - (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu ILUX ID - BALUNGAN KERE (Koplo Version) - (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu ILUX ID - BALUNGAN KERE (Koplo Version) - (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home