Download lagu ILUX ID - Cintaku Centang Biru Mp3

ILUX ID - Cintaku Centang Biru

Listen: 7,374

Duration: 04:58

MP3 size: 5.81 MB

Lirik:

Kowe tau gawe aku guyu
Kowe tau ono ning uripku
Saiki gantung aku
Wa ku centang biru ora tau ono balesanmu

Kowe ngilang tak goleki
Raono kabar kowe tak enteni
Chattingan karo liane kowe tak setiani
Yen kowe sibuk mesti tak maklumi

Sek kurang goblok piye
Tresnaku dienggo kowe
Aku bertahan mergo aku sayang

Reff:

Aku wes ora kuat mergo tresnamu ilang
Aku sadar kowe wes ora sayang karo aku
Aku milih ninggalke karo ngilingke kowe
Ojo getun burine

Download Lagu Gratis CINTAKU CENTANG BIRU - ILUX ID (OFFICIAL VIDEO) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu CINTAKU CENTANG BIRU - ILUX ID (OFFICIAL VIDEO) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu CINTAKU CENTANG BIRU - ILUX ID (OFFICIAL VIDEO).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home