Download lagu Ilux ID - Iki Anane Isun Mp3

Ilux ID - Iki Anane Isun

Listen: 745

Duration: 04:38

MP3 size: 3.24 MB

Lirik:

Kadung riko golek hang pinter dandan
Teko isun riko mesti nemune
Dudu koyo isun hang magih tarantana
Ngelakoni urip hang dimeni gusti

Kadung riko golek hang lebih sempurno
Teko isun riko mesti ulihe
Dudu koyo isun hang lagi kekurangan
Tangiang dungo urip mung niat gendingan

Sun sing biso nguweni kembang
Hang regane biso nggo mangan sun ulian-ulianan
Isun ugo sing biso nguweni penganggon larang
Koyo hang nguweni welas riko pungkasan

Yo wes iki anane isun
Donya nisun seru biso ningo diukur
Yo ro mung siji hang biso isun uleni
Kembang welas sang sing bakal iso mati

Kadung riko golek hang lebih sempurno
Teko isun riko mesti ulihe
Dudu koyo isun hang lagi kekurangan
Tangiang dungo urip mung niat gendingan

Sun sing biso nguweni kembang
Hang regane biso nggo mangan sun ulian-ulianan
Isun ugo sing biso nguweni penganggon larang
Koyo hang nguweni welas riko pungkasan

Yo wes iki anane isun
Donya nisun seru biso ninggo diukur
Yo ro mung siji hang biso isun nguweni
Kembang welas sang sing bakal iso mati

Download Lagu Gratis IKI ANANE ISUN - ILUX ID (OFFICIAL VIDEO) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu IKI ANANE ISUN - ILUX ID (OFFICIAL VIDEO) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu IKI ANANE ISUN - ILUX ID (OFFICIAL VIDEO).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home