Download lagu ILUX ID - PAITE JANJI Mp3

ILUX ID - PAITE JANJI

Listen: 1,264

Duration: 04:04

MP3 size: 5.43 MB

Lirik:

Umpomo nangis kuwi iso
Ngademo loro dodho
Aku bakalan nangis

Umpomo kowe eruh rasane
Opo seng tak rasake
Mestine kowe ngerti

Ibarate ngombe kopi
Roso paite nageki
Paite janjimu 
Ngelarani ati

Sesek rasane sayang
Ngelarani ojo ngene carane
Aku wes tulus njogo 
Roso tresnoku malah digawe
Catu diakhir penantianku

Umpomo nangis kuwi iso
Ngademo loro dodho
Aku bakalan nangis

Umpomo kowe eruh rasane
Opo seng tak rasake
Mestine kowe ngerti

Ibarate ngombe kopi
Roso paite nageki
Paite janjimu 
Ngelarani ati

Sesek rasane sayang
Ngelarani ojo ngene carane
Aku wes tulus njogo 
Roso tresnoku malah digawe
Catu diakhir penantianku

Aku wes tulus njogo 
Roso tresnoku malah digawe
Catu diakhir penantianku

Download Lagu Gratis PAITE JANJI - ILUX ID (OFFICIAL LIRYC) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu PAITE JANJI - ILUX ID (OFFICIAL LIRYC) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu PAITE JANJI - ILUX ID (OFFICIAL LIRYC).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home