Download lagu Ilux - Medot Janji Mp3

Ilux - Medot Janji

Listen: 4,662

Duration: 05:13

MP3 size: 4.73 MB




Download Mp3

Apabila tampil pop up iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰



Lirik:

Kelingan Mawar Abang Sing Gemantung Neng
Rambutmu Tak Jogo Utuh Njero Laciku

Ra Bakal ilang Lan Lali Mergo Uwis Pisahan
Kelingan Kowe Tego Medot Janji

Sak Jeroning Segoro Luwih Jero Loro Iki 
Malah Kowe Seneng Seneng Karo Ati Liyo
Njodoku Ora Popo Njero Atiku Nelongso
Tresnoku Mung Mbok Anggep Dolanan

Reff
Mugo Kowe Bahagia Karo Pilihanmu
Aku Mung Biso Nyawang Kowe lan Ngimpi Bareng Kowe

Aku Urung Percoyo Kowe Mindah Atimu Nggo Wong Liyo
Segampang Kui Lungo Nglalekne Aku

Sabendino Saben Waktu Kepikiran Awakmu
Aku Ngerti Sing Dipikir Ra Rumongso

Download Lagu Gratis Ilux - Medot Janji (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Ilux - Medot Janji (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Ilux - Medot Janji (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home