Download lagu Intan Chacha - Sayangen Aku Sak Senggangmu Mp3

Intan Chacha - Sayangen Aku Sak Senggangmu

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 3,549

Duration: 03:43

MP3 size: 3.12 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Aku ngeti dirimu
Mencintai diriku
Meski ra utoh
Lan tulos soko atimu

Kowe nresnani aku
Mung gawe panglipurmu
Aku sadar yen amung
Jadi cintamu yang kedua

Sayangen aku masio sak senggangmu
Aku sadar yen aku amung dadi panlipur atimu
Sayangen aku masio sak senggangmu
Senadyan sak delo wae wis gawe marem atiku

Aku ngeti dirimu
Mencintai diriku
Meski ra utuh
Lan tulus soko atimu

Kowe nresnani aku
Mung gawe panglipurmu
Aku sadar yen amung
Jadi cintamu yang kedua

Sayangen aku masio sak senggangmu
Aku sadar yen aku amung dadi panlipur atimu
Sayangen aku masio sak senggangmu
Senadyan sak delo wae wis gawe marem atiku

Sayangen aku masio sak senggangmu
Aku sadar yen aku amung dadi panlipur atimu
Sayangen aku masio sak senggangmu
Senadyan sak delo wae wis gawe marem atiku

Download Lagu Gratis Intan Chacha - Sayangen Aku Sak Senggangmu [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Intan Chacha - Sayangen Aku Sak Senggangmu [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Intan Chacha - Sayangen Aku Sak Senggangmu [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

milady record, record lable, indonesia, lagu dangdut, konser musik, duta nirwana, intan chacha, sayangen aku sak senggangmu, milady record, mp3, music, intan chacha,

Home