Download lagu Jihan Audy - Prei Kanan Kiri Mp3

Jihan Audy - Prei Kanan Kiri

Listen: 1,408

Duration: 05:21

MP3 size: 3.64 MB

Lirik:

Yen wes tresno paite kopi rasane legi
Yen wes tresno rasane koyo ngimpi
Nadyan kahanan tetep dilakoni
Mepet kowe wes adem rasaning ati

Yen wes tresno maju, lurus prei kanan kiri
Yen wes tresno abot, entheng kudu di lakoni
Ra usah menggok lan nyawang mburi
Ati mantep bakal sido rabi

Yen pancen jodo ra nyawang bondo donyo
Podo tresnane nompo anane lan nrimo

Ra usah kesuwen ndang nyebar undangan
Dirameni dangdutan podo lungguh jejer
Neng mantenan

Yen pancen tresno rasah kakean haluan
Ra usah ragu mergo kahanan
Prei kanan kiri

Ucapne janji yen sido mantenan
Lan bakal bebrayan
Rasah menggak menggok
Jodomu mesti tekan

Yen wes tresno paite kopi rasane legi
Yen wes tresno rasane koyo ngimpi
Nadyan kahanan tetep dilakoni
Mepet kowe wes adem rasaning ati

Yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri
Yen wes tresno abot entheng kudu di lakoni
Ra usah menggok lan nyawang mburi
Ati mantep bakal sido rabi

Yen pancen jodo ra nyawang bondo donyo
Podo tresnane nompo anane lan nrimo
Ra usah kesuwen ndang nyebar undangan
Dirameni dangdutan podo lungguh jejer
Neng mantenan

Yen pancen tresno rasah kakean haluan
Ra usah ragu mergo kahanan
Prei kanan kiri

Ucapne janji yen sido mantenan
Lan bakal bebrayan
Rasah menggak menggok
Jodomu mesti tekan

Yen wes tresno paite kopi rasane legi
Yen wes tresno rasane koyo ngimpi
Nadyan kahanan tetep dilakoni
Mepet kowe wes adem rasaning ati

Yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri
Yen wes tresno abot entheng kudu di lakoni
Ra usah menggok lan nyawang mburi
Ati mantep bakal sido rabi

Download Lagu Gratis Jihan Audy - Prei Kanan Kiri (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Jihan Audy - Prei Kanan Kiri (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Jihan Audy - Prei Kanan Kiri (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home