Download lagu Jihan Audy - Sugeng Dalu Mp3

Jihan Audy - Sugeng Dalu

Listen: 450

Duration: 05:10

MP3 size: 4.80 MB

Lirik:

Sugeng dalu
Ati seng biyen tau ngelarani
Wes suwe we ra rene
We lungo mung masalah sepele
We golek liane

Tambah loro
Yakin we teko nambahi sengsoro
Ngrusak tatanan ati seng wes pengen lali
Karo gedhe duwure balunganmu

Aku wes ora gagas kata luka
Wes cukup wingi rapengen mbaleni
Mario leh mu dolanan ati
Wes wayahe we kapok mblenjani

Udan tangise ati
Saiki wes rodo terang
Masio isih kadang kelingan
Kowe seng tak sayang sayang

Saiki mung crito loro
Mpun kadung mbekas ning dodo
Perihe ati seng mbok paringi
Wes cukup ra bakal tak baleni

"We arep neng ndi to
Ojo ngalih, aku pengen balik karo kowe
Wis cukup, aku pamit "

*
Aku wes ora gagas kata luka
Wes cukup wingi rapengen mbaleni
Mario leh mu dolanan ati
Wes wayahe we kapok mblenjani

Udan tangise ati
Saiki wes rodo terang
Masio isih kadang kelingan
Kowe seng tak sayang sayang

Saiki mung crito loro
Mpun kadung mbekas ning dodo
Perihe ati seng mbok paringi
Wes cukup ra bakal tak baleni

Perihe ati seng mbok paringi
Ora tak baleni

Download Lagu Gratis Jihan Audy - Sugeng Dalu (OFFICIAL MUSIC VIDEO) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Jihan Audy - Sugeng Dalu (OFFICIAL MUSIC VIDEO) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Jihan Audy - Sugeng Dalu (OFFICIAL MUSIC VIDEO).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

jihan audy, sugeng dalu, denny caknan sugeng dalu,

Home