Download lagu Kagem Ibu - Didi Kempot (Voc. Arda) Mp3

Kagem Ibu - Didi Kempot (Voc. Arda)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 32,180

Duration: 04:47

MP3 size: 3.42 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Ibu sing wis nuntun uripku
Sing nresnani aku
Saking suku tekane rambutku
Ibu ora kendat ndongaku
Aku ra lali wektu terus yen iseh ono nyawaku

Tak eling tresno lan ngendikamu
Sing nggawe tentrem batinku

Ibu beninge toyo wudhu sing ngademke atiku
Saben eling kabeh ngendikamu
Ibu ora lali nyuwunku impenono aku
Snadyan sedelo j'roning kangenku 

Oh ibu wis kepenak panggonmu 
Sedoyo mung nenggo wektu

Ning tangan tanganku tak gegem welingmu 
Tak ugemi nganti seprene Ora lali 
Saben wayah wengi soyo cetho ngendikamu 
Ngelingake pungkasan Ketemu ibu

Download Lagu Gratis Kagem Ibu - cipt. Didi Kempot, Voc. Arda (Audio version) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Kagem Ibu - cipt. Didi Kempot, Voc. Arda (Audio version) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Kagem Ibu - cipt. Didi Kempot, Voc. Arda (Audio version).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

didi kempot, kagem ibu,

Home