Download lagu Kangen Nickerie - Didi Kempot (Cover By Woro Widowati) Mp3

Kangen Nickerie - Didi Kempot (Cover By Woro Widowati)

Listen: 12,713

Duration: 06:01

MP3 size: 3.68 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰



Lirik:

Sepine wengi iki
Neng kene aku ngenteni
Kesuwen-suwene wis pirang sasi
Neng Nickerie kowe ra bali
Opo aku salah
Naliko urip sak omah

Rembulan sing ngilo ono segoro
Padhangono ati kulo
Pujaan hatiku ra teko-teko
Neng Nickerie lali kulo
Opo aku salah
Naliko urip sak omah

Aku nangis, aku kangen
Janjine biyen kowe seneng
Neng Nickerie tak enteni
Gek muliho neng kene aku ngenteni

Rembulan sing ngilo ono segoro
Padhangono ati kulo
Pujaan hatiku ra teko-teko
Neng Nickerie ndang muliho
Opo aku salah
Naliko urip sak omah

Aku nangis, aku kangen
Janjimu biyen kowe seneng
Neng Nickerie tak enteni
Neng muliho aku ngenteni
Neng Nickerie gek enggal bali

Download Lagu Gratis Kangen Nickerie - Cipt. Didi Kempot (REcover by Woro Widowati Official) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Kangen Nickerie - Cipt. Didi Kempot (REcover by Woro Widowati Official) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Kangen Nickerie - Cipt. Didi Kempot (REcover by Woro Widowati Official).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

woro widowati, didi kempot, kangen nickerie,

Home