Download lagu KETATON (KOPLO) - ILUX ID feat VITA ALVIA Mp3

KETATON (KOPLO) - ILUX ID feat VITA ALVIA

Listen: 7,077

Duration: 05:46

MP3 size: 5.33 MB

Lirik:

ibarate udan yo sing biso lali
ambi mendung lan suoro petire
ibarate bumi yo sing biso lali
ambi lintang lan langit bengine

lilo isun lilo
kadung nyawang riko ambi wong liyo
welas isun welas
tapi isun kepekso kudu ikhlas

isun pendem banyu moto iki
myakne riko sing ngerteni
sak tenane nong njero ati
sun ketaton perih

isun pendem banyu moto iki
myakne riko sing ngerteni
sak tenane nong njero ati
sun ketaton perih

ibarate udan yo sing biso lali
ambi mendung lan suoro petire
ibarate bumi yo sing biso lali
ambi lintang lan langit bengine

lilo isun lilo
kadung nyawang riko ambi wong liyo
welas isun welas
tapi isun kepekso kudu ikhlas

isun pendem banyu moto iki
myakne riko sing ngerteni
sak tenane nong njero ati
sun ketaton perih

isun pendem banyu moto iki
myakne riko sing ngerteni
sak tenane nong njero ati
sun ketaton perih

isun pendem banyu moto iki
myakne riko sing ngerteni
sak tenane nong njero ati
sun ketaton perih

isun pendem banyu moto iki
myakne riko sing ngerteni
sak tenane nong njero ati
sun ketaton perih, sun ketaton perih

Download Lagu Gratis KETATON (KOPLO) - ILUX ID feat VITA ALVIA (OFFICIAL VIDEO) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu KETATON (KOPLO) - ILUX ID feat VITA ALVIA (OFFICIAL VIDEO) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu KETATON (KOPLO) - ILUX ID feat VITA ALVIA (OFFICIAL VIDEO).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home