Download lagu Lilakno Lungaku - LOSSKITA (Cover by Woro Widowati) Mp3

Lilakno Lungaku - LOSSKITA (Cover by Woro Widowati)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 151,106

Duration: 04:56

MP3 size: 3.75 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Aku ora nyongko bakal ngene akhire
Dadi mlaku dewe dewe
Mergo tresno raiso dipeksakno
Ati ikhlas lan terimo legowo

Senajan kowe lungo dongaku tetep iseh ono
Mugo kowe tambah bahagia
Mantepke atimu, kowe kudu percoyo
Tanpo aku kowe tetep biso
Mugo oleh restune wong tuwo

Lilakno lungaku, lurusno dalan mlakumu
Ra bakal tak ganggu urusanmu
Mlaku dewe dewe kowe wes karo liyane
Mugo gusti maringi restune

Senajan kowe lungo dongaku tetep iseh ono
Mugo kowe tambah bahagia
Mantepke atimu, kowe kudu percoyo
Tanpo aku kowe tetep biso
Mugo oleh restune wong tuwo

Lilakno lungaku, lurusno dalan mlakumu
Ra bakal tak ganggu urusanmu
Mlaku dewe dewe kowe wes karo liyane
Mugo gusti maringi restune

Lilakno lungaku, lurusno dalan mlakumu
Ra bakal tak ganggu urusanmu
Mlaku dewe dewe kowe wes karo liyane
Mugo gusti maringi restune

Mugo gusti maringi restune
Mugo gusti maringi restune

Download Lagu Gratis Lilakno Lungaku-Losskita (Cover by Woro Widowati) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Lilakno Lungaku-Losskita (Cover by Woro Widowati) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Lilakno Lungaku-Losskita (Cover by Woro Widowati).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

woro widowati, worocover, magelang, indonesia, cantik, viral, trending#1, worowidowatiofficial, magelang viral, magelang hits, hits, remaja, dangdut, koplo, lilakno lungaku, losskita, woro widowati,

Home