Download lagu Loro Ati - Ilux ID Mp3

Loro Ati - Ilux ID

Listen: 7,302

Duration: 05:14

MP3 size: 3.57 MB

Lirik:

Kelendi carane isun iki
Ngelalekno loro nong njero ati
Sing sanggup sun pungkiri
Welas iki sampek mati
Saiki malah oseng di restui

Isun tau loro ati
Tapi lorone sing koyo gediki
Kenemenen ngerusak nong ati
Nganti banyu moto iki seng sanggup mili

Isun tau loro ati
Tapi lorone sing koyo gediki
Kenemenen ngerusak nong ati
Nganti banyu moto iki seng sanggup mili

Kelendi carane isun iki
Ngelalekno loro nong njero ati
Sing sanggup sun pungkiri
Welas iki sampek mati
Saiki malah oseng di restui

Isun tau loro ati
Tapi lorone sing koyo gediki
Kenemenen ngerusak nong ati
Nganti banyu moto iki seng sanggup mili

Isun tau loro ati
Tapi lorone sing koyo gediki
Kenemenen ngerusak nong ati
Nganti banyu moto iki seng sanggup mili

Isun tau loro ati
Tapi lorone sing koyo gediki
Kenemenen ngerusak nong ati
Nganti banyu moto iki seng sanggup mili

Isun tau loro ati
Tapi lorone sing koyo gediki
Kenemenen ngerusak nong ati
Nganti banyu moto iki seng sanggup mili..

Download Lagu Gratis LORO ATI - ILUX ID (OFFICIAL VIDEO) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu LORO ATI - ILUX ID (OFFICIAL VIDEO) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu LORO ATI - ILUX ID (OFFICIAL VIDEO).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home