Download lagu Loro Ati - L.D.R (Layang Dungo Restu) Mp3

Loro Ati - L.D.R (Layang Dungo Restu)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 32,025

Duration: 05:30

MP3 size: 4.39 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
Soyo ngampet gede roso katresnanku
Snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale'ke
Tunggulahku dan jaga hatimu untukku

Donga'no aku karo restumu
Sabar ngenteni tekan baliku
Tak jogo roso kanggo awakmu
Semoga dirimu juga begitu

Reff:
Roso sayang iki ra biso lali
Nganti mbesok tekaning mati
Janji tulus ra mung ono ing lathi
Mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki
Mugo biso nambahi ati
Panyuwunku siji kanggo awakmu
Njogo roso lan katresnanku

Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
Soyo ngampet gede roso katresnanku
Snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale'ke
Tunggulahku dan jaga hatimu untukku

Donga'no aku karo restumu
Sabar ngenteni tekan baliku
Tak jogo roso kanggo awakmu
Semoga dirimu juga begitu

Reff:
Roso sayang iki ra biso lali
Nganti mbesok tekaning mati
Janji tulus ra mung ono ing lathi
Mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki
Mugo biso nambahi ati
Panyuwunku siji kanggo awakmu
Njogo roso lan katresnanku

Roso sayang iki ra biso lali
Nganti mbesok tekaning mati
Janji tulus ra mung ono ing lathi
Mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki
Mugo biso nambahi ati
Panyuwunku siji kanggo awakmu
Njogo roso lan katresnanku..

Download Lagu Gratis Loro Ati Official - L.D.R Layang Dungo Restu (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Loro Ati Official - L.D.R Layang Dungo Restu (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Loro Ati Official - L.D.R Layang Dungo Restu (Official Music Video). Lirik Lagu Loro Ati Official - L.D.R Layang Dungo Restu (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

just tv, just tv kebumen, loro ati official, music, layang dungo restu, ldr, salam tresno, loro ati, loro ati - l.d.r (layang dungo restu),

Home