Download lagu Loro Ati - Rinda Bimar (Cover By Woro Widowati) Mp3

Loro Ati - Rinda Bimar (Cover By Woro Widowati)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 14,669

Duration: 04:12

MP3 size: 3.84 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Jumeneng neng njero atiku iki
Yo mung sliramu sing tak tresnani
Senajan to akeh gudho,marang aku
Tetep tresnomu sing tak gondeli

Mugo ae salah mripat loro iki
Mugo ae iku duduk kowe
Lungguh jejer sesandingan 
neng ngarepku
Bercumbu mesra karo wong liyo

Ning Bantaran kali Mediun
Kowe janji karo aku
Janji setio sumpah ning ati
Ora bakal ono wong liyo
Cukup aku yo mung aku
Urip bareng sampek mati

Reff : 
Kok tego mentolo
Kowe kang mas
Kok tego mentolo
Nglarani aku

Kurang opo kang mas
Kurang opo aku
Kok tego mentolo
Nglarani aku

Song 2 : 
Loro ati iki loro
Pancen loro
Sumendal perih ning njero dodo
Ora nyongko ora ngiro
Kok gampangne
Yen bakale koyok ngene

Download Lagu Gratis Loro Ati - Rinda Bimar COVER Woro Widowatii di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Loro Ati - Rinda Bimar COVER Woro Widowatii Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Loro Ati - Rinda Bimar COVER Woro Widowatii.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home