Download lagu Loro Pikir - Anggun Pramudita Mp3

Loro Pikir - Anggun Pramudita

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 25,454

Duration: 05:36

MP3 size: 5.29 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Dino - dino riko suguhi warang
Dino - dino sing tau riko sayang
Roso ngersulo ngemuli njero ati
Merosot jeru nancep nong dodo iki

Dino - dino riko suguhi warang
Dino - dino sing tau riko sayang
Roso ngersulo ngemuli njero ati
Merosot jeru nancep nong dodo iki

Kahanan njero ati riko gawe sepi
Sampek sing biso meremaken moto iki

Dadi loro pikir dadi bingung ati
Dung sing di anggep buangen isun iki
Timbang batin isun kesekso roso
Timbang ngenes dewek hang kepeloksoro

Sun nerimo dung kelangan welas riko
Masio mageh ninggal roso nong njero dodo

Dino - dino riko warang
Dino - dino sing tau riko sayang
Roso ngersulo ngemuli njero ati
Merosot njeru nong dodo iki

Kahanan njero ati riko gawe sepi
Sampek sing biso meremaken moto iki

Dadi loro pikir dadi bingung ati
Dung sing di anggep buangen isun iki
Timbang batin isun kesekso roso
Timbang ngenes dewek hang kepeloksoro

Dadi loro pikir dadi bingung ati
Dung sing di anggep buangen isun iki
Timbang batin isun kesekso roso
Timbang ngenes dewek hang kepeloksoro

Sun nerimo dung kelangan welas riko
Masio mageh ninggal roso nong njero dodo
Sun nerimo dung kelangan welas riko
Masio mageh ninggal roso nong njero dodo

Download Lagu Gratis LORO PIKIR - ANGGUN DP (Official Music Video) | GENT OFFICIAL di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu LORO PIKIR - ANGGUN DP (Official Music Video) | GENT OFFICIAL Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu LORO PIKIR - ANGGUN DP (Official Music Video) | GENT OFFICIAL. Lirik Lagu LORO PIKIR - ANGGUN DP (Official Music Video) | GENT OFFICIAL Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

loro pikir, anggun pramudita, loro pikir vita, loro pikir vita alvia,

Home