Download lagu Los Dol Remix Full Bass TikTok - Syahiba Saufa Mp3

Los Dol Remix Full Bass TikTok - Syahiba Saufa

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 113,208

Duration: 06:15

MP3 size: 5.87 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰



Lirik:

Los dol ndang lanjut leh mu Whatsapp an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan dik elingo yen mantan nakokno
Kabarmu tandane
Iku ora rindu
Nanging kangen kringet bareng awakmu

Tak gawe los dol blas aku ra rewel
Nyanding sliramu sing angel disetel
Tutuk-tutukno chatingan karo wong liyo
Rapopo, aku ra gelo

Kok tutup-tutupi, nomere mbok ganti
Firasat ati angel diapusi
Senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas
Titeni, bakale ngerti

(Reff)

Los dol ndang lanjut leh mu Whatsapp an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan dik elingo yen mantan nakokno
Kabarmu tandane
Iku ora rindu
Nanging kangen kringet bareng awakmu

Kok tutup-tutupi, nomere mbok ganti
Firasat ati angel diapusi
Senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas
Titeni, bakale ngerti

Los dol ndang lanjut leh mu Whatsapp an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan dik elingo yen mantan nakokno
Kabarmu tandane
Iku ora rindu
Nanging kangen kringet bareng awakmu

Download Lagu Gratis LOS DOL REMIX FULL BASS TIKTOK - SYAHIBA SAUFA (OFFICIAL VIDEO) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu LOS DOL REMIX FULL BASS TIKTOK - SYAHIBA SAUFA (OFFICIAL VIDEO) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu LOS DOL REMIX FULL BASS TIKTOK - SYAHIBA SAUFA (OFFICIAL VIDEO). Lirik Lagu LOS DOL REMIX FULL BASS TIKTOK - SYAHIBA SAUFA (OFFICIAL VIDEO) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home