Download lagu Los Gak Rewel - Dutkustik (Cover Cindi Cintya Dewi) Mp3

Los Gak Rewel - Dutkustik (Cover Cindi Cintya Dewi)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 19,101

Duration: 04:24

MP3 size: 4.13 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Naliko aku kenal awakmu
Ra kroso atiki iki tansah kasmaran
Awale sewates konco
Suwe suwe aku tresno
Ra ngiro yen akhire bakal cidro

Janjimu tak ugemi
Tresnomu sing tak karepke
Nanging kowe ra keno tak jagakke

Akhire kowe milih kae
Yo wes ben tak iklaske wae
Elingo gusti niku mboten
Nate sare

Sewu siji tak karepke
Mugo ra di sia siake
Iwak paus nguntal patel
Los gak rewel

Akhire kowe milih kae
Yo wes ben tak iklaske wae
Elingo gusti niku mboten
Nate sare 
Ho..

Sewu siji tak karepke
Mugo ra di sia siake
Iwak paus nguntal patel
Los gak rewel

Akhire kowe milih kae
Yo wes ben tak iklaske wae
Elingo gusti niku mboten
Nate sare 

Sewu siji tak karepke
Mugo ra di sia siake
Iwak paus nguntal patel
Los gak rewel

Download Lagu Gratis Los Gak Rewel - Dutkustik Cover Cindi Cintya Dewi ( Music Video Cover ) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Los Gak Rewel - Dutkustik Cover Cindi Cintya Dewi ( Music Video Cover ) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Los Gak Rewel - Dutkustik Cover Cindi Cintya Dewi ( Music Video Cover ). Lirik Lagu Los Gak Rewel - Dutkustik Cover Cindi Cintya Dewi ( Music Video Cover ) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

los gak rewel, dutkustik, cindi cintya dewi,

Home