Download lagu LOSSKITA - Lilakno Lungaku Mp3

LOSSKITA - Lilakno Lungaku

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 249,612

Duration: 05:36

MP3 size: 4.53 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Aku ora nyongko bakal ngene akhire
Dadi mlaku dewe dewe
Mergo tresno raiso dipeksakno
Ati ikhlas lan terimo legowo

Senajan kowe lungo dongaku tetep iseh ono
Mugo kowe tambah bahagia
Mantepke atimu, kowe kudu percoyo
Tanpo aku kowe tetep biso
Mugo oleh restune wong tuwo

Lilakno lungaku, lurusno dalan mlakumu
Ra bakal tak ganggu urusanmu
Mlaku dewe dewe kowe wes karo liyane
Mugo gusti maringi restune

Senajan kowe lungo dongaku tetep iseh ono
Mugo kowe tambah bahagia
Mantepke atimu, kowe kudu percoyo
Tanpo aku kowe tetep biso
Mugo oleh restune wong tuwo

Lilakno lungaku, lurusno dalan mlakumu
Ra bakal tak ganggu urusanmu
Mlaku dewe dewe kowe wes karo liyane
Mugo gusti maringi restune

Lilakno lungaku, lurusno dalan mlakumu
Ra bakal tak ganggu urusanmu
Mlaku dewe dewe kowe wes karo liyane
Mugo gusti maringi restune

Mugo gusti maringi restune
Mugo gusti maringi restune

Download Lagu Gratis LOSSKITA - Lilakno Lungaku(Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu LOSSKITA - Lilakno Lungaku(Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu LOSSKITA - Lilakno Lungaku(Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home