Download lagu Madesu - Tibo Tangi Mp3

Madesu - Tibo Tangi

Listen: 839

Duration: 05:26

MP3 size: 3.85 MB

Lirik:

Aku wis kadung trisno
Karo kowe sing ono ning dodo
Yo mung kowe.. seng nggawe aku bahagio

Ora kurang lehku berjuang
Dinggo kowe sing tak sayang
Nanging kowe.. nggawe aku kelaran

Esemu kuwi semangatku
Senajan kowe durong duwekku
Pancen ngenes.. kok ngene banget urepku

Sak bendino aku ngancani
Njaluk opo mesti tak turuti
Nanging malah.. wong liyo sing kok tresnani

Nobo-tangi tak lakoni
Enenge yo mung wani
Mergo tresno ora kudu nduweni

Aku kudu lilo
Senajan atiku loro
Wong seng tak tresnani
Ratau iso ngarteni

Aku kurang opo
Nganti koe ra iso nompo
Kabeh tak lakoni
Nanging nggawe loro ati

Rap:
Saben dino barengan naging mung iso nyawang
Mergo kowe ra tresno ro aku nggawe loro
Aku tetep berjuang senajan kerep kelaran
Seng penting kowe seneng aku iso kapan-kapan

Tresno ro kowe nganti koyo kedanan
Yo mung mikir kowe aku nganti lali mangan
Aku ihklas bakal njogo kowe tekan mati
Ra kudu nduweni senajan loro neng ati


Nobo-tangi tak lakoni
Enenge yo mung wani
Mergo tresno ora kudu nduweni

Aku kudu lilo
Senajan atiku loro
Wong seng tak tresnani
Ratau iso ngarteni

Aku kurang opo
Nganti koe ra iso nompo
Kabeh tak lakoni
Nanging nggawe loro ati

Rap:
Tekan sakiki dinggo kowe aku sabar
Senajan mbok gawe loro atiku kudu jembar
Seng lilo legowo ora sambat aku kuat
Rai gedek rasah isin penting wani nekat

Mung iso ndedungo saben wayah saben dino
Aku ora gelo senajan mbok gawe loro
Aku dudu wong lemah sing gampang menyerah
Aku ora mbok tompo enenge yo mung pasrah


Nobo-tangi tak lakoni
Enenge yo mung wani
Mergo tresno ora kudu nduweni

Aku kudu lilo
Senajan atiku loro
Wong seng tak tresnani
Ratau iso ngarteni

Aku kurang opo
Nganti koe ra iso nompo
Kabeh tak lakoni
Nanging nggawe loro ati

Aku kudu lilo
Senajan atiku loro
Wong seng tak tresnani
Ratau iso ngarteni

Aku kurang opo
Nganti koe ra iso nompo
Kabeh tak lakoni
Nanging nggawe loro ati

Download Lagu Gratis MADESU - TIBO TANGI (Official Video Lirik) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu MADESU - TIBO TANGI (Official Video Lirik) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu MADESU - TIBO TANGI (Official Video Lirik).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home