Download lagu Manut Dalane - Klenik Genk ft. Ndarboy Genk (Cover By Woro Widowati) Mp3

Manut Dalane - Klenik Genk ft. Ndarboy Genk (Cover By Woro Widowati)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 21,976

Duration: 04:05

MP3 size: 3.90 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Rumangsane aku ora nduwe ati
Sak penakmu dewe leh mu ngelarani
Rumangsane aku ora nduwe roso
Kowe tego rabi karo wong liyo
Wes tak cubo laku ngilangi roso
Tresno iki ngelalekke janji sing wes tok blenjani

Gusti ajeng pripun malih
Yen iki sampun takdire kulo manut dalane

Gusti kulo namung manungso
Sing sagete namung katah dedungo

Sudah berulang kali ku bertahan
Berjuang dinggo tekaning bebrayan
Nanging kenyataan ora tekan pelaminan
Kowe ora nerimo karo keadaan
Tekan sepiro aku arep nyubo
Ra nelongso ngilangi loro ning jero dodo

Gusti ajeng pripun malih
Yen iki sampun takdire kulo manut dalane

Gusti kulo namung manungso
Sing sagete namung katah dedungo

Gusti ajeng pripun malih
Yen iki sampun takdire kulo manut dalane

Gusti kulo namung manungso
Sing sagete namung katah dedungo
Sing sagete namung katah dedungo
Sing sagete namung katah dedungo

Download Lagu Gratis Manut Dalane- KLENIK GENK FT NDARBOY GENK (cover by Woro Widowati) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Manut Dalane- KLENIK GENK FT NDARBOY GENK (cover by Woro Widowati) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Manut Dalane- KLENIK GENK FT NDARBOY GENK (cover by Woro Widowati). Lirik Lagu Manut Dalane- KLENIK GENK FT NDARBOY GENK (cover by Woro Widowati) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

cover, coverjawa, coverlagu, manutdalane, paraworo, wwm, woro widowati,

Home