Download lagu Mendunge Ati - Mala Agatha Mp3

Mendunge Ati - Mala Agatha

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 5,205

Duration: 05:15

MP3 size: 5.89 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Getune hang isun mung bisa nyawang
Kadung welas riko nong ati sing biso ilang
Sesek rasane nong dodo, rasane loro

Mung kari angenan hang isun sandang
Welas riko hang sun kudang lan isun eman
Rasane getun temenan sing biso duweni

Koyo udan lan angin mendung peteng nong ati
Kelangan welas riko
Riko kembange ati wes ono hang duweni
Tibane isun kelaran

Getune hang isun mung bisa nyawang
Kadung welas riko nong ati sing biso ilang
Sesek rasane nong dodo, rasane loro



Mung kari angenan hang isun sandang
Welas riko hang sun kudang lan isun eman
Rasane getun temenan sing biso duweni

Koyo udan lan angin mendung peteng nong ati
Kelangan welas riko
Riko kembange ati wes ono hang duweni
Tibane isun kelaran

Koyo udan lan angin mendung peteng nong ati
Kelangan welas riko
Riko kembange ati wes ono hang duweni
Tibane isun kelaran, tibane isun kelaran

Download Lagu Gratis MENDUNGE ATI - MALA AGATHA ( FULL HD ) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu MENDUNGE ATI - MALA AGATHA ( FULL HD ) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu MENDUNGE ATI - MALA AGATHA ( FULL HD ).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

mala agatha, mendunge ati,

Home