Download lagu MUNDUR ALON ALON - Ilux ID SKA VERSION Mp3

MUNDUR ALON ALON - Ilux ID SKA VERSION

Listen: 2,234

Duration: 03:58

MP3 size: 5.19 MB

Lirik:

Aku ngalah
Dudu mergo aku wes ra sayang
Aku mundur
Dudu mergo tresnoku wes ilang
Nanging aku iki ngerteni
Yen dirimu lebih sayang arek kae

Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
Mung di goleki pas atimu perih
Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
Mung dibutuhno pas atimu loro

Aku ngalah
Dudu mergo aku wes ra sayang
Aku mundur
Dudu mergo tresnoku wes ilang
Nanging aku iki ngerteni
Yen dirimu lebih sayang arek kae

Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
Mung di goleki pas atimu perih
Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
Mung dibutuhno pas atimu loro

Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
Mung di goleki pas atimu perih
Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
Mung dibutuhno pas atimu loro

Download Lagu Gratis MUNDUR ALON ALON - Ilux ID (SKA VERSION) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu MUNDUR ALON ALON - Ilux ID (SKA VERSION) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu MUNDUR ALON ALON - Ilux ID (SKA VERSION).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home