Download lagu Mung Sepele - Happy Asmara (Ning Piyungan Tuku Lele) Mp3

Mung Sepele - Happy Asmara (Ning Piyungan Tuku Lele)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 13,815

Duration: 06:39

MP3 size: 5.62 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Jaremu Kowe Wingi Sayang Aku
Bakal Ngancani Aku Tekane Patiku
Nanging Kowe Malah Nyepelekke
Ninggalke Loro Sing Ning Jero Dodo

Tak Butekke Yen Aku Biso Urip Tanpo Sliramu
Kowe Arep Lungo Saiki Wes Sak Karepmu

Ning Piyungan Tuku Lele Kowe Kuwi Mung Sepele
Ra Sah Ngarep Aku Sing Uwes Mok Gawe Tatu
Bakal Tak Eleng Eleng Lehmu Nglarani Atiku
Pesenku Siji Karma Kuwi Berlaku

Download Lagu Gratis Mung Sepele ~ Happy Asmara || Ning Piyungan Tuku Lele di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Mung Sepele ~ Happy Asmara || Ning Piyungan Tuku Lele Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Mung Sepele ~ Happy Asmara || Ning Piyungan Tuku Lele.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

khatulistiwa record, dangdut koplo, neng piyungan tuku lele koe kui mung sepele, happy asmara,

Home