Download lagu Ndarboy Genk - Balungan Kere Mp3

Ndarboy Genk - Balungan Kere

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 119,522

Duration: 05:44

MP3 size: 5.13 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Mbiyen aku tau kelangan
Nganti sakiki isih kelingan
Kowe sing tak anti anti
Bebrayan tekane pati
Jebule mblenjani janji

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo esuk sore
Nanging kowe sambat wae
Jarene balungan kere

Opo pancen wis nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jare mok arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekne

Kudune kowe ngerteni
Kabeh mung titipane gusti
Senajan atiku wis bubrah
Ngandelin ning ibadah
Gusti sing paringi berkah

Senajan balungan kere
Ora gelo nyambut gawe
Senajan dalan ra alus
Sing penting wani terus

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo esuk sore
Nanging kowe sambat wae
Jarene balungan kere

Opo pancen wis nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jare mok arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekne

Kudune kowe ngerteni
Kabeh mung titipane gusti
Senajan atiku wis bubrah
Ngandelin ning ibadah
Gusti sing paringi berkah

Senajan atiku wis bubrah
Ngandelin ning ibadah
Gusti sing paringi berkah

Download Lagu Gratis NDARBOY GENK - BALUNGAN KERE ( Official Music Video ) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu NDARBOY GENK - BALUNGAN KERE ( Official Music Video ) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu NDARBOY GENK - BALUNGAN KERE ( Official Music Video ).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home