Download lagu Ndarboy Genk - Mboten Saged Sungkem Mp3

Ndarboy Genk - Mboten Saged Sungkem

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 7,567

Duration: 06:26

MP3 size: 5.86 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Roso kangen sing kudu tak pendem
Bodho iki mboten saget sungkem
Tasih katah salah, luput lan dosaku
Bapak ibu ngapuranen aku

Sopo wong sing ati ne ra sedih
Bodho iki aku ora mulih
Akeh wong sing nganggur, akeh wong do ngelih
Salam kangge dulur lan tonggo tepalih

Tak ikhlas ikhlaske
Tak lilak lilakke
Pacobaning urip
Mugo ndang ono tambane

Sabar (kudu sabar)
Aku mung iso wenehi kabar
Di kandeli usaha ugo ikhtiar e
Gusti kulo nyuwun kawelasane

Pasrah (kudu Pasrah)
Iki kabeh mung mergo musibah
Meh ngopo ngopo kudu neng njero omah
Weling ku mung siji, ndedonga lan ngibadah

Download Lagu Gratis NDARBOY GENK - MBOTEN SAGED SUNGKEM ( Official Music Video ) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu NDARBOY GENK - MBOTEN SAGED SUNGKEM ( Official Music Video ) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu NDARBOY GENK - MBOTEN SAGED SUNGKEM ( Official Music Video ). Lirik Lagu NDARBOY GENK - MBOTEN SAGED SUNGKEM ( Official Music Video ) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home