Download lagu Ndarboy Genk - Salah Pilih Mp3

Ndarboy Genk - Salah Pilih

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 4,354

Duration: 07:49

MP3 size: 7.28 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Jaremu, aku mong siji-sijine
Seng bakal mbok tresnani saklawase
Nanging opo bukti, kabeh mong sewates janji
Nyatane ono seng liyo neng mburi

Yen pancen koe seneng karo dekne
Njok kanggo ngopo aku ngeboti koe
Aku wes ra nrimo tresnoku mbok sio-sio
Ngapuro tanpo pamit aku lungo

Aku ra bakal bali, koe rasah nggoleki
Uwes kadong loro ati, mergo koe seng njalari
Snajan abot sanggane, kudu pisah ro koe
Nanging yen tak pikir cen aku seng salah
Aku seng salah milih koe

Opo koe ora rumongso, nek pancen koe seng salah
Bubaran wae nek koyo ngene carane
Wes ora usah dibacutno timbang koe ora betah
Lungo seng adoh atiku wes emoh

Download Lagu Gratis Ndarboy Genk - Salah Pilih ( Official Music Video ) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Ndarboy Genk - Salah Pilih ( Official Music Video ) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Ndarboy Genk - Salah Pilih ( Official Music Video ). Lirik Lagu Ndarboy Genk - Salah Pilih ( Official Music Video ) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

videos, youtubers, youtubefans, #digitalinfluencer, tranding, indonesiahits, dangdut, didikempot, happyasmara, ndarboygenk, kekeybukanboneka, ndarboy genk,

Home