Download lagu Ndarboy Genk - Sing Tenang Mp3

Ndarboy Genk - Sing Tenang

Listen: 4,098

Duration: 04:25

MP3 size: 3.96 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰



Lirik:

Aku pamit ora bali
Lungaku golek rejeki
Aku kerjo golek upo
Ora neko neko

Rasah mikir aku
Tenangno pikirmu
Bakal tak buktekke
Ora ono liyane

Panas udan tak terjang
Ra peduli geronjalan
Aku kan tetap tegar
Walau badai menghadang

Tugasmu mung bahagia
Aku tak sing berjuang
Kowe sing tenang

Rasah mikir aku
Tenangno pikirmu
Bakal tak buktekke
Ora ono liyane

Panas udan tak terjang
Ra peduli gronjalan
Aku kan tetap tegar
Walau badai menghadang
Tugasmu mung bahagia
Aku tak sing berjuang
Kowe sing tenang

Panas udan tak terjang
Ra peduli gronjalan
Aku kan tetap tegar
Walau badai menghadang

Tugasmu mung bahagia
Aku tak sing berjuang
Kowe sing tenang

Tugasmu mung bahagia
Aku tak sing berjuang
Kowe sing tenang

Download Lagu Gratis NDARBOY GENK - SING TENANG ( Official Video Clip) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu NDARBOY GENK - SING TENANG ( Official Video Clip) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu NDARBOY GENK - SING TENANG ( Official Video Clip).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

ndarboygenk, ndarboy, sing tenang, ndarboy genk,

Home