Download lagu Ndarboy Genk - Wong Perantauan Mp3

Ndarboy Genk - Wong Perantauan

Listen: 1,200

Duration: 04:17

MP3 size: 3.71 MB

Lirik:

Pancen ora gampang
Koyo seng mbok sawang
Aku kerja lungo adoh
Neng perantaun

Mugo - mugo gusti
Ngijabahi kabeh
Seng tak karepati...

Pancen ora nyono
Uripku neng kuto
Kerjo abot neng kene
Karep urip mulyo

Ninggal keluargo
Adoh anak bojo
Adoh karo wong tuo

Yowis ngene kahanan
Dadi wong perantauan
Urip sakbendinane
Kudu tak tanggung dewe

Ora entuk gresulo
Arep sambat ro sopo
Snajan hasil ra sepiro
Seng penting pasrah
Karo seng kuoso

Pancen ora nyono
Uripku neng kuto
Kerjo abot neng kene
Karep urip mulyo

Ninggal keluargo
Adoh anak bojo
Adoh karo wong tuo

Yowis ngene kahanan
Dadi wong perantauan
Urip sakbendinane
Kudu tak tanggung dewe

Ora entuk gresulo
Arep sambat ro sopo
Snajan hasil ra sepiro
Seng penting pasrah
Karo seng kuoso

Mangan tak rewangi koretan
Rokok ku golek 1 tegesan
Duit tak lobokke celengan
Kanggo sangu mudik lebaran

Yowis ngene kahanan
Dadi wong perantauan
Urip sakbendinane
Kudu tak tanggung dewe

Ora entuk gresulo
Arep sambat ro sopo
Snajan hasil ra sepiro
Seng penting pasrah
Karo seng kuoso

Seng penting pasrah
Karo seng kuoso
Huu...
Seng penting pasrah
Karo seng kuoso

Download Lagu Gratis NDARBOY GENK - WONG PERANTAUAN (Official Lyric Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu NDARBOY GENK - WONG PERANTAUAN (Official Lyric Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu NDARBOY GENK - WONG PERANTAUAN (Official Lyric Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home