Download lagu Ndarboy Genk - Wong Sepele Mp3

Ndarboy Genk - Wong Sepele

Listen: 3,431

Duration: 06:17

MP3 size: 3.42 MB

Lirik:

Duh abote kahanane uripku
Kudu nandang loro
Dipandang sesiseh moto

Yen takdire kudu dikuat-kuatke
Aku mung wong sepele
Kudu kuat atine

Kadang pingin ngeluh
Naliko kentekan eluh
Kodrate manungso
Kui pancen bedo-bedo

Dedel duwel ati
Nompo kasunyatan iki
Kudu tak tambani
Kanggo njalani uripku iki

Jujur sedih uripku koyo mengkene
Sugih waras durung tau tak rasakke
Urip dewe tresno ra ono sing gape
Kudu sabar mung dianggep wong sepele

Mlaku we kadang kesandung
Ora ono sing nulung
Tangise ning ati
Ra iso tak bendung

Yen takdire kudu dikuat-kuatke
Aku mung wong sepele
Kudu kuat atine

Kadang pingin ngeluh
Naliko kentekan eluh
Kodrate manungso
Kui pancen bedo-bedo

Dedel duwel ati
Nompo kasunyatan iki
Kudu tak tambani
Kanggo njalani uripku iki

Jujur sedih urepku koyo mengkene
Sugeh waras durong tau tak rasakke
Urip dewe tresno ra ono sing mggape
Kudu sabar mung dianggep wong sepele

Mlaku we kadang kesandung
Ora ono sing nulung
tangise ning ati
ra iso tak bendung..

Mlaku we kadang kesandung
Ora ono sing nulung
Tangise ning ati
Ra iso tak bendung

Aku pancen wong sepele
Nanging bakal tak buktekke
Dadi uwong ojo seneng nyepelekke

Download Lagu Gratis Ndarboy Genk - Wong Sepele ( Official Video Clip) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Ndarboy Genk - Wong Sepele ( Official Video Clip) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Ndarboy Genk - Wong Sepele ( Official Video Clip).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home