Download lagu NDX AKA - Konco Musiman Mp3

NDX AKA - Konco Musiman

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 13,909

Duration: 04:15

MP3 size: 3.90 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Pas jaman kowe susah
Aku ning sandingmu
Pas jaman kowe mulyo
Kowe malah lungo
Opo iki rasane

Aku salah kekancan
Nduwe konco musiman..
Susah seneng tak kancani
Tibo tangi tak tulungi
Mbiyen takone posisi

Saiki kowe ning ngendi
Dumeh sugih terus lungo
Lali karo konco konco
Aku ono pas rekoso
Kowe lungo pas wis mulyo

Rokok entek yo cupitan
Madang angkring yo kembulan
Pendak dino ngalor ngidul
Bingung golekke utangan

Saiki uripmu penak
Lali karo konco cerak
Lagi sugih anyaran
Polahmu uwis macak sengak..

Ning ngarep macak apik
Ning mburi koyo kirek
Ra miker sedulure
Ra miker.. Kekancane.. E e..

Reff :
Pas jaman kowe susah
Aku ning sandingmu
Pas jaman kowe mulyo
Kowe malah lungo

Opo iki rasane
Aku salah kekancan
Nduwe konco musiman..
Saiki kowe lungani

Rugi aku le nulungi
Rugi aku le ngancani
Balesanmu koyo tai
Ibarate kowe kere

Saiki wis munggah bale
Konco susah perjuangane
Saiki dilalekke
Kelingan ra pas atimu
Dilarani dadi cidro
Kowe sambat ro sopo

Nek udu karo konco-konco
Wis pedhot tekan semene
Kekancane sedulure
Aku ora butuh konco
Model asu koyo kowe..

Ning ngarep macak apik
Ning mburi koyo kirek
Ra mikir sedulure
Ra mikir.. Kekancane.. E e..

Reff :
Pas jaman kowe susah
Aku ning sandingmu
Pas jaman kowe mulyo
Kowe malah lungo
Opo iki rasane

Aku salah kekancan
Nduwe konco musiman..
Pas jaman kowe susah
Aku ning sandingmu
Pas jaman kowe mulyo

Kowe malah lungo
Opo iki rasane
Aku salah kekancan
Nduwe konco musiman..

Download Lagu Gratis NDX AKA - Konco Musiman ( Official Music Video ) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu NDX AKA - Konco Musiman ( Official Music Video ) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu NDX AKA - Konco Musiman ( Official Music Video ).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

ndx aka, konco musiman, lirik lagu konco musiman, download lagu konco musiman,

Home