Download lagu NDX AKA - Pasukan Anti Prei Mp3

NDX AKA - Pasukan Anti Prei

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 14,318

Duration: 05:20

MP3 size: 4.45 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Pasukan anti prei
Budal nggolek rejeki
Kerjo wani rekoso
Ben uripku sesok mulyo
Ra peduli omongan
Tanggunganku bulanan
Anak bojo ro wongtuo
Kabeh kuwi semangatku kerjo

Kahanan uripku bedo karo impianku
Durung biso nyenengke kabeh keluargaku

Sing kepengen nglakoni urip kepenak
Ayem tentrem bareng wongtuo bojo ro anak
Pacobaning urip kudu ikhlas tak lakoni
Senajan roso meri kuwi ono ning ati
Rejeki akeh sitik tetep tak syukuri
Sing penting diparingi sehat
Lan nyembadani

Duh gusti pangeran
Tulung paringi dalan
Dinggo nyukupi kabeh kebutuhan
Pengen tak buktekke
Nek aku ra sepele
Senajan kahanane koyo ngene

(chorus)

Pasukan anti prei
Budal nggolek rejeki
Kerjo wani rekoso
Ben uripku sesok mulyo
Ra peduli omongan
Tanggunganku bulanan
Anak bojo ro wongtuo
Kabeh kuwi semangatku kerjo

Pancen uwis garise uripe dewe dewe
Sugih kere ning ngarepe gusti
Raono bedane
Akehi sodaqoh'e senajan lagi ra nduwe
Teko pasrah karo gusti
Luwih gede balesane
Di akehi dongane di akehi syukure
Jarene wongtuo mbiyen
Urip gur nggo mampir ngombe
Kulo nderek kersane
Ajeng pripun saene
Mugi mugi gusti ngijabahi kabeh dongane

Duh gusti pangeran
Tulung paringi dalan
Dinggo nyukupi kabeh kebutuhan
Pengen tak buktekke
Nek aku ra sepele
Senajan kahanane koyo ngene

(chorus)

Pasukan anti prei
Budal nggolek rejeki
Kerjo wani rekoso
Ben uripku sesok mulyo
Ra peduli omongan
Tanggunganku bulanan
Anak bojo ro wongtuo
Kabeh kuwi semangatku kerjo

Pasukan anti prei
Budal nggolek rejeki
Kerjo wani rekoso
Ben uripku sesok mulyo
Ra peduli omongan
Tanggunganku bulanan
Anak bojo ro wongtuo
Kabeh kuwi semangatku kerjo

Download Lagu Gratis NDX AKA - Pasukan Anti Prei ( Official Music Video ) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu NDX AKA - Pasukan Anti Prei ( Official Music Video ) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu NDX AKA - Pasukan Anti Prei ( Official Music Video ).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home