Download lagu NDX AKA - Sido Sayang Ora Mp3

NDX AKA - Sido Sayang Ora

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 14,024

Duration: 06:14

MP3 size: 4.40 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Tak tunggu tak enteni
Kepastianmu tekan saiki
Jane sido sayang ora
Opo pancen wes raiso
Aku mung tok anggep konco

Tak pasrahke kabeh ati iki
Mung dinggo kowe sing tak tresnani
Tapi atiku wes ngerti
Tresno ra kudu nduweni
Raiso dadi siji

Kabeh iki salahku, tresno marang sliramu
Sing selalu ono wektu nggo aku
Saben dino bebarengan, kegowo perasaan
Nanging rosomu mung sebatas teman

Opo iki rasane biyen konco saiki dadine tresno
Oh atiku malah loro, sayangku dianggep konco

Tak tunggu tak enteni kepastianmu tekan saiki
Jane sido sayang ora, opo pancen wes raiso
Aku mung tok anggep konco

Tak pasrahke kabeh ati iki
Mung dinggo kowe sing tak tresnani
Tapi atiku wes ngerti, tresno ra kudu nduweni, raiso dadi siji

Kabeh iki salahku tresno marang sliramu
Konco dadine tresno, saiki malah loro
Aku kudu piye, ati bingung rasane
Mungkin aku sing terlalu berharap karo kowe

Duh gusti pangeran paringono kesabaran
Dinggo ngadepi lika liku masalah percintaan
Kowe tetep ning ati, nganti tekane mati
Meskipun awak dewe raiso dadi siji

Kabeh iki salahku, tresno marang sliramu
Sing selalu ono wektu nggo aku
Saben dino bebarengan, kegowo perasaan
Nanging rosomu mung sebatas teman

Opo iki rasane biyen konco saiki dadine tresno
Oh atiku malah loro, sayangku dianggep konco

Tak tunggu tak enteni kepastianmu tekan saiki
Jane sido sayang ora, opo pancen wes raiso
Aku mung tok anggep konco

Tak pasrahke kabeh ati iki
Mung dinggo kowe sing tak tresnani
Tapi atiku wes ngerti, tresno ra kudu nduweni, raiso dadi siji

Tak tunggu tak enteni kepastianmu tekan saiki
Jane sido sayang ora, opo pancen wes raiso
Aku mung tok anggep konco

Tak pasrahke kabeh ati iki
Mung dinggo kowe sing tak tresnani
Tapi atiku wes ngerti, tresno ra kudu nduweni, raiso dadi siji

Download Lagu Gratis NDX AKA - Sido Sayang Ora ( Official Music Video ) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu NDX AKA - Sido Sayang Ora ( Official Music Video ) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu NDX AKA - Sido Sayang Ora ( Official Music Video ).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home